Confit de Canard Sandwich

Confit de Canard Sandwich

Ind i mellem skal man bare have en omgang Confit de Canard, og hvis man ikke lige er i Paris, hvor denne ret jo serveres på ethvert sted med respekt for sig selv, så er det bare med at få fat i en dåse Confit de Canard eller selvfølgelig lave det selv, hvilket er klart det bedste. Men mere om det ved en anden lejlighed,

Confit de Canard er en ufattelig lækker spise, hvor stykker med and har ligget i en rum tid

Confit de Canard inden stegning

Confit de Canard inden stegning

konserveret i sit eget andefedt. Det gør kødet umåde mørt og giver en guddommelig smag.

Confit de Canard smager utrolig godt serveret som et stykke for sig selv med lidt salat og brød, så denne her opskrift er en variant hvor man deler kødet og lægger det i en baguette.

Opskriften er ufattelig simpel:

  • en dåse Confit de Canard ( der er typisk 4 store stykker and i sådan en dåse )
  • 1 salat efter eget valg. Jeg lavede selv en med
    • romaine salat
    • rukola salat
    • san marzano tomat
    • agurk
    • forårsløg
  • Baguettes . Se opskrift på baguettes ovre på broedet.dk

Bag nogle baguettes, lav en salat, åbn for dåsen med confit de canard.

Tag lårene op og skyld dem med vand så fedtstoffet forsvinder.

Vrid anden lidt fra hinanden, så du far mundrette stykker. Den falder helt af sig selv fra hinanden.

Steg andestykkerne på en pande ved høj varme i 8 minutter og tilsæt lidt salt undervejs.

Skær baguettes næsten igennem og fyld dem med confit de canard og server straks med salaten og et solidt glas fransk rødvin

Bon appetit.

Confit de Canard sandwich

Confit de Canard sandwich