Asparges med Hummer, Parmesan, Urter og Skud
Denne her ret er en simpel forret som er rigtig dejlig en lun sommeraften. Hummerkødet spiller rigtig godt sammen med de lækre sprøde solsikkeskud, ærteskud og brøndkarse og suppleres med lidt fedme fra smør og parmesan.
Opskrift på Asparges med Hummer, Parmesan, Urter og Skud
Til 4 personer :
- 2 hele kogte hummere
- 1 bundt asparges ( ca. 4-5 pr. person )
- 50 gram parmesan
- 50 gram smør
- 1 stor håndfuld ærteskud
- 1 stor håndfuld solsikkeskud
- 1 stor håndfuld brøndkarse
- Salt og peber
Sørg for at rense skud og brøndkarseSmelt smørret i en lille gryde.
Bring vand i kog og når det koger blancheres asparges i vandet ca. 1-2 minutter
Den kogte hummer vendes herefter i vandet for at lune den.
Knæk hummeren og tag kød ud af kløer og hale
Fordel hummerkød på en band af skud og karse
Placer asparges ovenpå og drys med parmesan i tynde skiver
Hæld det smeltede smør ud over retten og krydr retten med salt og peber.
Skriv en kommentar