Stenbidderrogn på brød
Denne her ret er en rigtig lækker og simpel forret som passer rigtig godt til foråret når man stadig kan få stenbidderrogn, ellers kan man altid få det på glas også, men det er nu ikke helt det samme
Stenbidderrognen går rigtig godt sammen med de stegte courgetter og den milde cremededressing med flødeost.
Opskrift på Stenbidderrogn på brød
Til 4 personnel :
- 150 gram stenbidderrogn
- 1/2 Zucchini ( squash / courgette )
- 4 skiver godt brød
- 3 spsk Creme fraiche
- 1 spsk mild flødeost
- salt og peber
- olivenolie
Halvdelen af zucchini skæres i stænger og den anden halvdel skæres i skiver og halveres, de sidstnævnte steges på en pande ved hård varme og olivenolie, resten serveres frisk på brødet.
Cremen blandes af creme fraiche, flødeost,salt og peber.
Brødet smøres med olivenolie og ristes i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader.
Retten serveres med brød, lidt creme, zucchini og stenbidderrogn.
juni 9, 2014
Klasseopskrift. Ros for en god og enkel opskrift. Vi lavede den som forret i sidste uge. Dog brugte vi lidt mere end de 150 gram stenbidderrogn per person. Nok 200 gram:)
Vh Jan
juni 10, 2014
Tak skal du have Jan, det sætter jeg pris på.
Bedste Hilsner
Søren