- Asparges med Hummer, Parmesan, Urter og SkudEn lækker simpel opskrift med Asparges,Hummer, Parmesan, Urter og Skud
- Asparges med Jambon Iberico, Smeltet Vesterhavsost, Krydrede Gulerødder og Trøffel - Nytårsmenu - ForretEn nem simpel forret, med mange smagsnuancer
- Asparges med Parmaskine, Smør, Gulerødder, Gruyere og DildEn lækker nem forret med parmaskinke og asparges, som de fleste kan lide
- Caesar Salad ( Nero Style )En lynhurtig opskrift på en slags caesar salat
- ChilisauceEn nem opskrift på en lækker krydret hjemmelavet chilisauce
- Confit de Canard SandwichAtter en måde at servere Confit de Canard
- Dobbeltstegte Hjemmelavede Pommes FritesEn opskrift på hjemmelavede pommes frites
- Efterårsmørbrad i rette omgivelserSupermørt oksemørbrad serveret med glace, ærte/bønne pure, osteglaceret champignon, hurtigstegte gulerødder, perlespelt med græskar og en pære/valnød/gorgonzola salat
- En Arabisk Fusion - Krydderier, Citron og SesamLækker krydret kød, med syrligt og kraft tilbehør
- Oksetournedos med Skorzone, Okseglace, Pommes Anna og CremetomaterEn delikat og nem hovedret, med varme og dybde.
- Fajita med Fladbrød og Rød GuacamoleEn simpel opskrift på den sydamerikanske krydrede fajita. Denne her variant er med kylling.
- Opskrift på ForårsrullerEn nem opskrift på lækre hjemmelavede forårsruller
- Opskrift på Hjemmelavet Luksus GrønlangkålEn rigtig nem opskrift på luksus grønlangkål med valnødder.
- Opskrift på Hjemmelavet RullepølseEn opskrift på rullepølse
- Opskrift på hjemmelavet rødkålEn simpel opskrift på velsmagende hjemmelavet rødkål
- Krydderbøf med Raita, Rødbede Relish og Butterbean PostejIndisk inspireret krydderbøf
- Omelet med Avocado, Jalapeno og Parmesan
- Mini Pasta kogt i Mælk og Fløde med Hvidløg, Parmesan, Ristet Rugbrød og TrøffelEn let forret af Paul Cunningham
- Pancetta
- Pimientos de PadronPimientos de Padron, en sydlandsk klassiker
- Polpette Al SugoPolpette al Sugo, med et twist over mod Arrabiata. En lækker simpel italiensk ret.
- Rejer i Rygeostcreme med Karse og Rukola
- Roastbeef med Gremolata og AndekartoflerGremolata med krydderurter oven på en dejlig skive mør roastbeef.
- Salat med nødder, rødkål og granatæbleEn lækker allround salat med saft og kraft
- Opskrift på SambusaDejlige snacks eller en lille ret i sig selv.
- Opskrift på ShawarmaEn opskrift på shawarma med inspiration fra döneren
- Opskrift på Spaghetti BologneseEn nem opskrift på en meget velsmagende omgang spaghetti bolognese
- Stenbidderrogn på brødEn nem opskrift på en hel simpelt forret med stenbidderrogn
- Tomatrisotto med KammuslingerEn lækker ret fra Paul med lidt ekstra
- Tomatsalat med FetaEn lækker hjemmelavet tomatsalat med vilde tomater og feta
- Torino Toast MelanzaneTorino Toasts er lækre sandwiches, med sofrito, aubergine, skinke og ost
- Tun Tartar med Avocado, San Marzano Tomat, Citrus, Purløg, Peberrodscreme og Bruschetta med Gedeost - Nytårsmenu - ForretEn nem opskrift på tun tartar med gedeost
august 27, 2011
Hold da op nogle lækre opskrifter. Det bliver vidst ikke sidste gang, jeg besøger denne side. Tak for det!
august 27, 2011
Mange tak Mette det sætter jeg pris på.
Bedste Hilsner
Søren
juli 8, 2014
Hej Søren
Rigtig god side du har. Skal da helt sikkert prøve en del af dine opkrifter.
Fandt din side igennem facebook – Chilientusiasterne og der var en der anbefalede din sauce, så den vil jeg prøve 🙂
Men bare af ren nysgerrighed. Hvad er gastrik, som du skriver der skal i eller kan undlades?
MVH
Jacob
juli 9, 2014
Tak for ordene, jeg håber du får glæde af opskrifterne.
Gastrik er en karamelliseret eddike, som man laver ved at indkoge f.eks. balsamico med sukker. Man bruger den ofte når man laver saucer, den er helt eminent i en rødvinssauce f.eks. Man kan købe færdig gastrik i mange supermarkeder eller man kan lave den selv.
en simpel opskrift er :
100 g sukker
2 dl balsamicoeddike
Start med at smelte sukkeret til det bliver mørkt i en gryde ( helst tykbundet )
Hæld eddiken i og kog op til karamellen er opløst i eddikken.
Så er du færdig, opbevar gastrikken på flaske med prop
bedste hilsner
Søren