Madentusiat, Brødentusiat, Blogger.

Jeg er elsker al slags mad, lige fra de helt banale danske klassikere, over det finere franske igennem thai gadekøkken, over mexikansk, spansk, italiensk, afrikansk, indisk og så videre og så videre.

Jeg laver mad som jeg kan lide det, mange grøntsager og ofte med vegetariske indslag af hensyn til familien.

Stik mig en tallerken med Ceviche og jeg er glad, stik mig en tallerken med boeuf bourguignon og jeg er glad, stik mig en tallerken med dim sum og jeg er glad, stik mig en god hot dog og jeg er glad. Der er plads til det hele.

Du er velkommen til at kontakte mig på : soeren@gourmand.dk

Kommentarer
 1. Hej Søren!

  Jeg har helt sikkert spurgt dig før -beklager min hjerne fungerer ikke helt optimalt 😉 Det er ang. Madbloggertræffet som jeg har været med til at arrangere og om det ikke er noget for dig?

  Jeg mener at have spurgt dig, men kan ikke helt huske hvad du svarede, bær over med mig 😀

  God weekend

 2. Sara Schau

  Hej Søren

  Jeg vil meget gerne sende dig en invitation til en inspirationsaften den 18. november. Det er arrangeret af Quooker, den kogende vandhane, og byder på indlæg med Karsten Kroman og Nicolai Tram. Tror det kunne være interessant for dig! Send mig en mail, så sender jeg dig invitationen med mere info!

  Vh. Sara

 3. Hej,

  Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

  Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://www.gourmand.dk/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på “Madblogtoppen” på Findeopskrifter.dk.

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se – http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

  Vänlig hälsning,

  Vi på Findeopskrifter.dk och HittaRecept.se

 4. Hej Søren
  Tak for en dejlig og inspirerede madblog. Både jeg og min familie har har nydt godt af den.
  Hilsen Sven-Erik

 5. Peter

  Hej Søren

  Tak for opskriften! Prøvede den her til aften. Det var en bragende succes 🙂

 6. Johanne Lila Larsen

  Har lige opdaget din blog, hvor det første jeg faldt over var Ragu på en måde, der fik mit mundvand til at blæse op som vandet i Trevi Fontænen. Kan afsløre, at vejen til en kvindes hjerte også går gennem maven 🙂 🙂 Så: Vil du giftes???? 🙂

 7. Maria Hedeboe

  Hej Søren,

  Jeg vil rigtig gerne sende dig en invitation til åbning af en ny restaurant med italienske rødder, men jeg kan dersværre ikke se din mail-adresse her på siden. Hvis det har interesse, må du meget gerne sende mig en mail. Så vil jeg sende dig meget mere information.

  Mvh. Maria

 8. Hej

  Jeg googlede “Bolognese” og så kom du op; det er en fin sauce, du laver, og jeg kan godt lide ideen med Balsamicoen, der giver lidt ekstra bid til retten.

  Vh.
  Hanne B. Stegemüller

Skriv en kommentar