Så er det ved at være tid til at starte forberedelser til årets nytårsmenu, hvad skal I have?
Herhjemme bliver det 3 forretter, en hovedret og en dessert. Jeg kan rigtig godt lide, at man får lidt små lækre retter og så en ikke så voldsom hovedret.
Så i år bliver det:
1. forret
En ret simpel klassiker, som bare smager godt.
2. forret
Næsten lige så klassisk.
3. forret
Tyvstjålet og måske lidt tilpasset fra Paul Cunningham. En lækker tung ret, som man skal lade være med at lave for meget af 🙂
Hovedret
Også en klassiker.
- Chateubriand, med masser af portobello og markchampignon og krydderurter, serveret med en kraftig okseglace, pommes anna, stegte svampe med perleløg garneret med trøffel.
Dessert
- En delikat chokoladeis med ahornsirup, pistacienødder og hakket mørk chokolade
Så årets menu, har en del trøffel lidt lette anretninger et par klassikere og godt med tyngde hist og her. Jeg håber på at kunne poste resultaterne i det nye år.
Godt Nytår!
december 30, 2010
Det lyder helt bestemt rigtig godt – jeg kan også godt lide flere og mindre retter 🙂
Jeg ved faktisk ikke, hvad vi skal have til for- og hovedret, da det er andre, der medbringer det til festen, men vi tager desserten med – marcipanmousse med bærsauce og muligvis lidt pop sukker 😉