Så er det ved at være tid til at starte forberedelser til årets nytårsmenu, hvad skal I have?

Nytårsfyrværkeri

Nytårsfyrværkeri

Herhjemme bliver det 3 forretter, en hovedret og en dessert. Jeg kan rigtig godt lide, at man får lidt små lækre retter og så en ikke så voldsom hovedret.

Så i år bliver det:

1. forret

En ret simpel klassiker, som bare smager godt.

2. forret

Næsten lige så klassisk.

3. forret

Tyvstjålet og måske lidt tilpasset fra Paul Cunningham. En lækker tung ret, som man skal lade være med at lave for meget af 🙂

Hovedret

Også en klassiker.

  • Chateubriand, med masser af portobello og markchampignon og krydderurter, serveret med en kraftig okseglace, pommes anna, stegte svampe med perleløg garneret med trøffel.

Dessert

  • En delikat chokoladeis med ahornsirup, pistacienødder og hakket mørk chokolade

Så årets menu, har en del trøffel lidt lette anretninger et par klassikere og godt med tyngde hist og her. Jeg håber på at kunne poste resultaterne i det nye år.

Godt Nytår!