Rejer i rygeost

Rejer i rygeost

Denne her utrolig simple ret er rigtig lækker her om sommeren når det er godt varmt udenfor. Server den med et godt glas Cava til.

Det er en helt simpel ret hvor man ideelt set anvender fjordrejer når det er sæson, men ellers brug nogle gode friske rejer.

Rejerne blandes med en creme baseret på rygeost og græsk yoghurt, med lidt salt og peber og bøffelmælks mozarella

Herefter serveres retten med masser af frisk rukola og nyklippet karse.

Opskrift på Rejer i Rygeost

Til 4 personer ( forret )

  • 300 gram kogte og pillede rejer ( ideelt set fjordrejer, men andre er også ok )
  • 100 gram rygeost
  • 50 gram græsk yoghurt
  • 50 gram bøffelmælks mozarella
  • en bakke karse
  • 150 gram rukola
  • saften af 1/2 citron
  • salt og peber

Start med at blande rygeost cremen ved at piske rygeosten sammen med yoghurt, citronsaft og mozarella, krydr den med salt og peber til den opnår en passende styrke.

Anret rejer og grofthakket rukola og klippet karse og vend cremen i retten.

Så er der serveret. Nemt og smager utrolig godt