Kommentarer
  1. Mette

    Hold da op nogle lækre opskrifter. Det bliver vidst ikke sidste gang, jeg besøger denne side. Tak for det!

  2. Mange tak Mette det sætter jeg pris på.

    Bedste Hilsner
    Søren

  3. Jacob Holdt Jacobsen

    Hej Søren
    Rigtig god side du har. Skal da helt sikkert prøve en del af dine opkrifter.
    Fandt din side igennem facebook – Chilientusiasterne og der var en der anbefalede din sauce, så den vil jeg prøve :-)
    Men bare af ren nysgerrighed. Hvad er gastrik, som du skriver der skal i eller kan undlades?
    MVH
    Jacob

    • Tak for ordene, jeg håber du får glæde af opskrifterne.

      Gastrik er en karamelliseret eddike, som man laver ved at indkoge f.eks. balsamico med sukker. Man bruger den ofte når man laver saucer, den er helt eminent i en rødvinssauce f.eks. Man kan købe færdig gastrik i mange supermarkeder eller man kan lave den selv.

      en simpel opskrift er :

      100 g sukker
      2 dl balsamicoeddike

      Start med at smelte sukkeret til det bliver mørkt i en gryde ( helst tykbundet )
      Hæld eddiken i og kog op til karamellen er opløst i eddikken.

      Så er du færdig, opbevar gastrikken på flaske med prop

      bedste hilsner
      Søren

Skriv en kommentar

Fortryd svar